Eksotiske Kambodsja

Hvorfor vi elsker Kambodsja

Kambodsja er et land som har opplevd mye mørkt gjennom historien, tross dette er innbyggerne harmoniske og hjelpsomme og landet har mye å by på! Kambodsja er velsignet med vakre templer, kultur og strender og du kan komme langt på et stramt budsjett. Her får du virkelig verdi for pengene, uansett om det er overnatting, mat, opplevelser eller lokal transport. For deg som er turist i landet finns det mange muligheter til å bidra til det lokale samfunnet gjennom å oppleve lokale landsbyer eller ved kjøp av lokalproduserte suvenirer.

1.

Strender og øyer

Sør i Kambodsja vil du finne mange fantastiske strender som er verdt et besøk. I tillegg har Kambodsja en lang rekke vakre øyer som fortsatt er relativt uberørte av turisme, for eksempel Koh Thmei, Koh Tonsáy, Koh Ta Kiev og Koh Rong.

2.

Historie

Når du besøker Kambodsja er det nesten umulig å ikke oppleve noe av landets fortid, det er et av de landene som har opplevd mye mørke og dramatikk i historien.

Picture
Picture

3.

Natur og kultur

Kambodsja har en fantastisk natur, den er delt in i to vannområder, Mekong elva og Tonle Sap sjøen. Landet har tre store fjellområder, elefant og Cardamom fjellene i sørvest. Dangkrek langs grensen til Thailand og Eastern Highlands i nordøst. Størstedelen av befolkningen arbeider med landbruk og dyrker mais, pepper, ris og tobakk.

4.

REISER MED MENING

I Kambodsja er turismen fantastisk lagt opp for å støtte lokal økonomi. Et stort antall små restauranter, butikker, massasjesentre og hoteller er opprettet med et høyt fokus både på etisk drift og opprettelsen av trygge, gode arbeidsplasser for mennesker som har møtt utfordringer gjennom livet. Disse bedriftene henvender seg ofte mot turister og er mer enn åpne for å dele sitt konsept med besøkende.

Utvalgte opplevelser i Kambodsja

Spennende opplevelser lanseres snart!

Inspirerende destinasjoner

Mer informasjon kommer snart

Angkor Wat - Unescos verdensarvliste
Ratanakiriområdet - Fantastisk natur
Chi Phat- Fellesskapsbasert økoturisme
Yeak Loam- den gåtefulle vulkansjøen
Koh Rong øyene - Spennende dykking
Kampot - La Plantation

Chat med teamet vårt

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med våre reiseplanleggere som er i tett kontakt med vår lokale ambassadør.

Våre lokale guider i Kambodsja

Vi leter fortsatt etter lokale ambassadører og guider I Kambodsja. Tips oss gjerne om du kjenner noen lokale som ønsker å være med på eventyr.

Klar for nye opplevelser i Kambodsja?

Er du klar for å starte ditt neste eventyr? Våre reiseplanleggere gleder seg til å sette sammen en unik reise!