India: store inntrykk og magiske opplevelser

Hvorfor vi elsker India

Hvor kan vi begynne? Landet kjent for å gi sine besøkende en eksplosjon av sanseinntrykk og for sine mange kontraster er ikke annet enn magisk. India har makten til å snu hele ditt verdensbilde på hodet og til å endre dine perspektiver for alltid. Hjem til oldtidens vitenskap, meditasjon & yoga, samt en frigjøringskamp så definerende at dens ringvirkninger fortsatt påvirker landets relasjoner både innad og med nærliggende naboer. India er så mangfoldig at det nesten er umulig å beskrive alle dets høydepunkter, men noe som gjør landet virkelig unikt er de store kontrastene fra nord til sør og fra øst til vest. Hver region har sitt særpreg: Ørkenlandskaper med storslagne palasser i vest, majestetiske fjellkjeder, Ganges elvebredder og arkitekturiske underverker i nord, sjarmerende byer, historiske bygninger, samt landets mest berømte desserter i øst, og ikke minst nydelige strender, grønne skoger og vakre kanaler omringet av høystrakte palmetrær i sør.

1.

Kontrastene

Et besøk til India kan sette sinnet i kok, men samtidig gi deg en ro du vanskelig vil finne andre steder. Kontraster i farger, religioner, kulturer og virkelighetsoppfatninger vil fascinere deg og gjøre at du lærer ikke bare om landets mangfold, men også om deg selv.

2.

Festivalene

Det er alltid noe å feire i India! Mangfoldet av religioner og folkegrupper gir en ny festival hver uke og det sies at landet har flere hundre festivaler i løpet av et år.

Picture
Picture

3.

Maten

Vi kan skrive et helt kapittel kun om maten i India. Hver region har sine egne særpreg og en reise gjennom landets mange stater vil gi deg fantastiske matopplevelser du vil huske for livet. Ikke minst er landet en drøm for vegetarianere.

4.

Bollywood, musikken og kulturen som helhet

Få nordmenn gir Bollywoodfilmer eller indisk musikk en sjanse i løpet av livet, en stor feil om du spør oss! Dansen, musikken og kulturen er grunn nok i seg selv til å besøke India.

Utvalgte opplevelser i India

Spennende opplevelser lanseres snart!

Inspirerende destinasjoner

Mer informasjon kommer snart

Meghalaya
Manipur
Rajasthan
Kerala
Gujarat
Sikkim

Chat med teamet vårt

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med våre reiseplanleggere som er i tett kontakt med vår lokale ambassadør.

Våre lokale guider i India

Her i Kiwano Travel tror vi at ethvert unikt eventyr starter med lokal ekspertise og kunnskap, og bygger derfor hele vår drift, reiser og inspirasjon rundt våre ambassadører ved alle destinasjonene vi tilbyr.

Klar for nye opplevelser i India?

Er du klar for å starte ditt neste eventyr? Våre reiseplanleggere gleder seg til å sette sammen en unik reise!