Media

Velkommen til vårt presserom!

Her finner du alt du trenger om selskapet og vårt arbeid. Du står fritt til å bruke informasjonen du finner her, men for å sikre at alt er riktig blir glade om du tar kontakt for å kvalitetssikre informasjon om oss som går ut i pressen.

Historieforslag

Vi elsker å reise, og deler med glede informasjon om våre reiser, destinasjoner og fantastiske lokale ambassadører. Her finner du oversikt om våre siste historier og pressemeldinger.

Gorillaer og Matlaging hos Lokale Høvdinger
Gorillaer og Matlaging hos Lokale Høvdinger

To ungdommer sendes ut på sitt livs reise: Aktive vulkaner, gorillaer og matlagning hos lokale høvdinger står på agendaen.

Kiwano – Fremtidens Reisebyrå
Kiwano – Fremtidens Reisebyrå

Kristine Rykkelid, Anita Svendheim og Lene Tollefsen Rodegård har alltid vært lidenskapelig opptatt av reising. Med mange års erfaring fra Asia og Afrika bak seg, har de savnet en nytenking i reiselivsbransjen i takt med endringen av folks reisevaner. Sammen med deres investor New Nordic Group og Kurt Svendheim, har de nå utviklet Kiwano Travel, som de mener er «fremtidens reisebyrå».

Informasjonslager

Leter du etter våre grunnverdier, konsepter eller bakgrunnshistorie? Her finner du all generell informasjon om Kiwano Travel og vårt arbeid.

Media- og bidragsforespørsler

Har du forslag til et potensielt samarbeid eller vil du være med til å bidra til å dele reiseglede og inspirasjon på våre plattformer? Vi hører veldig gjerne fra deg!

Dine detaljer

Vi gleder oss til å høre fra deg